Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Fiyatları Things To Know

Wiki Article

Antrparantez, yangın merdiveni kapıları, yangın merdivenlerinin giriş ve çıkışlarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı sıra otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı olur.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız salim evetğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir nöbetçi da, kaliteli bir yangın kapkaloriın daha faik bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan iktisadi olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın esnasında elan uzun müddet dayanır ve elan az tamir gerektirir.

Dışarı doğruca açılmasındaki umumi amaç pekâlâ insanların canlarını istirdat telaşıdır. Yangın simultane dumandan ve alevlerden birçokan kişilerin kendilerini can havliyle yangın bapsından autarı atarak nezih keyif derç gayretleri, hariçarı dürüst açılan ivedi çıkış kapıları ile basitçe ve olanaklı olmaktadır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 öğür hareketsiz kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması ağırbaşlı taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın bapmızdan birisi yaş açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş evetğu yürekin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları fevkda belirttiğimiz metanet derecelerine demetlı olarak bileğmeselemektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bentlamda değçalışmamektedir.

Yönetmeliklere bentlı olarak konstrüksiyonnız kucakin lüzumlu olacak acil çıkış bapsı üretiminde, Kar Door Çelik Kapı uzmanları üretimden montaja denli size en elleme desteği sunacaktır. Standartlara mütenasip acil çıkış bapsı hazırlıkları strüktürlırken; müstacel anlarda itfaiyecilerin veya görevlilerin gerektiğinde haricen bağırsakeriye girmelerine olanak verecek şekilde Yangın Çıkış Kapısı olması da bu kapıların kendi kendine kapatan düzeneklere sahip olması da esenlanır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu pozisyon arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

Report this wiki page